Minggu, 25 Oktober 2009


" ANJINK ",,,,,,,,,,Riyeut Ah ngajieun nu kiyeu patut MAH,,,,,,,,,
tapi hayank boga,,,,,,,,, kmaha deui da kudu ngajieun we kapaksa,,,,,,,,
tugaz tugaz aink can berez deuih,,,,,,,,,,ah RIYEUT ah aink,,,,,,,,,
to be continue we lah,,,,,,,,,,,,

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar